Theater De Krakeling heeft je nodig. Word Vriend!

Vrienden zijn waardevol en onmisbaar: vriendschap verbindt, verrijkt en inspireert. Vrienden heb je nodig om samen iets moois op te bouwen. Vrienden zijn van grote betekenis voor Theater De Krakeling.  Met hun betrokkenheid en hart voor jeugdtheater creëren ze draagvlak voor jeugdtheater. Dat Vrienden het verschil kunnen maken is al verschillende keren gebleken. De crowdfunding (2018) voor het realiseren van een open en toegankelijke Krakelingentree is voor het grootste deel te danken aan de steun van onze Vrienden en donateurs.

Projecten
De bijdragen van Vrienden maken het mogelijk dat De Krakeling gratis voorstellingen kan bieden aan kwetsbare kinderen en jongeren, die niet vanzelfsprekend naar het theater gaan. Met de steun van Vrienden worden bijzondere educatie- en avontuurlijke projecten gerealiseerd op scholen.

Daarnaast kan een deel van de bijdragen ten goede komen aan onze huisvesting. De Krakeling is in juli 2020 verhuisd naar Cultuurpark Westergas en streeft ernaar om van de nieuwe locatie een thuis te creëren voor iedereen. Bovenaan de wensenlijst is het omtoveren van de grote foyer tot een fijne ruimte waar kinderen kunnen spelen en waar de befaamde glijbaan een plek krijgt. De glijbaan en de herinrichting van de grote foyer vragen een flinke investering. Wij hopen dat onze bezoekers vrienden worden en ons structureel steunen dit project samen te realiseren.

Iedereen kan Vriend worden! 
Iedere bijdrage is welkom, uw steun maakt het verschil!
U kunt Theater De Krakeling op verschillende manieren ondersteunen:

Vriend: € 5 pm / €60 pj
✓ exclusieve Vriendenmailingen met nieuws en updates
✓ tips van programmeur
✓voorrang bij start kaartverkoop nieuw seizoen

Goede Vriend: €15 pm / €120 pj
✓  alle extra's die je als Vriend krijgt, plus: 
✓ uitnodigingen voor extra’s als een nagesprek / meet en greet / repetitie bijwonen
✓ zoete extraatje bij de koffie of thee voor aanvang voorstelling

Beste Vriend: €25 pm / €300 pj
✓ alle extra's die je als Goede Vriend krijgt, plus:
✓  kortingspassen voor de kinderen
✓ een beste vriend mag één keer per seizoen gratis een introducee meenemen naar een voorstelling
✓ uitnodiging meedenkmiddag sessie met team Krakeling

 HartsVriend: €50 pm/ €600 pj
✓ alle extra's die je als Beste Vriend krijgt, plus:
✓ exclusieve uitnodiging seizoensopening
✓een krakeling sleutelhanger als symbool voor toegang tot een bijzondere vriendschap

De Stichting Vrienden Jeugdtheater Amsterdam ondersteunt Theater De Krakeling in haar streven naar meer cultureel ondernemerschap met het doel het ultieme jeugdtheater van Nederland te realiseren. De Stichting Vrienden Jeugdtheater Amsterdam is een ANBI stichting.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit Dhr. T. Lommen (voorzitter), Dhr. K. Blijleven (secretaris) en Dhr. C. van Ree (lid).

Vragen?
Mocht u vragen hebben over Vriend worden, de tegenprestaties of een andere vraag? Neem gerust contact op met Siham Bourakaa via siham@krakeling.nl of 020-6253284.  Zij staat u graag te woord.