• Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij

Je bent welkom in onze ruimtes: industrieel met een rauw randje en toch warm. Een prachtige locatie vlakbij het groene Westerpark.

Onze ruimtes zijn geschikt voor vele gelegenheden: borrel, buurtfeest,  presentatie, bruiloft, workshop, trouwerij, verjaardagsfeest. Wij staan open voor je wensen en adviseren je graag over de inrichting, catering en technische ondersteuning! 

Ja, ik ben geïnteresseerd in het huren van Theater De Krakeling

We zullen uw gegevens alleen gebruiken om contact met u te kunnen opnemen.

Foyer

Sfeervolle ruimte met industrieel karakter maar met warme uitstraling. Voorzien van houten vloer en grote karakteristieke ramen. De foyer is geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, recepties en diners en is op veel verschillende manieren in te richten.

Theaterzaal

De theaterzaal biedt plek aan 180 - 200 personen, bezit een vlakke speelvloer en is technisch goed uitgerust. De zaal beschikt over een inschuifbare tribune waardoor de ruimte multifunctioneel ingezet kan worden en geschikt is voor verschillende doeleinden (feesten met dansvloer, recepties, evenementen etc.)

Eten en drinken

Lekker eten en drinken! Wij werken samen met verschillende cateraars als Absolute Delicious, Amsterdam Flavours en Bahya Food to Share. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een voorstel doen in samenwerking met onze cateraars. Het is ook mogelijk om zelf uw hapjes te (laten) verzorgen.